0 Producte | 0.00 Afișează coș

0 (22) 52 11 46 | 0 (68) 70 75 73

 1. Главная
 2. Suplimente Alimentare

Zincorol n30 comprimat p / o cu o greutate de 185 mg

()

(0.00 din 5.00) | Total comentarii: 0
Formă de produs Tablete
Utilizare înăuntru
Ani De la 14+
Preț: 169.00 MDL
Cantitate: 
 
 • Să vorbim despre pentru care sisteme ale corpului nostru acest microelement va fi util.
  Pentru sistemul imunitar - Zincul este implicat în glanda timusului, organul principal al sistemului imunitar care produce limfocitele T necesare pentru uciderea bacteriilor și virusurilor. Zincul este un antioxidant și ajută organismul să lupte împotriva efectelor dăunătoare ale radicalilor liberi.

  Pentru sistemul endocrin. Zincul are efect asupra metabolismului carbohidraților, în special, este necesar pentru producerea și depozitarea insulinei de către celulele pancreatice.

  Pentru piele, păr și unghii. Zincul contribuie la normalizarea glandelor sebacee, ceea ce va afecta pozitiv starea pielii și aspectul părului. În plus, cu afectarea pielii, sunt activate enzime care conțin zinc, care afectează pozitiv rata de vindecare. Și prin îmbunătățirea metabolismului proteinelor, zincul ajută la întărirea plăcii unghiilor și la eliminarea defectelor de pe ea (pete albe, caneluri).

  Pentru vedere. Metabolismul vitaminei A, care trebuie să intre constant în bețișoarele de retină pentru formarea pigmentului vizual, nu se întâmplă și fără zinc.

  Pentru bărbați. Zincul se acumulează selectiv în prostată și este o componentă specifică a secretului său. Ajută la creșterea concentrației și motilității spermei. Pe fondul deficienței de zinc, poate exista o întârziere a dezvoltării sexuale la băieți și o scădere a fertilității la bărbați.

  Pentru miros și gust. Zincul afectează claritatea gustului și a mirosului. Face parte din gustina proteinei, care se leagă de membranele papilelor gustative de pe limbă și reglează aportul de nutrienți din ele. Cu o deficiență de zinc în organism, sinteza acestei proteine ​​este perturbată și este posibilă o scădere a sensibilității gustului și o modificare a percepției mirosurilor.

 • Сеть магазинов «Лавка Жизни»
 • Zincorolul este un supliment alimentar pentru alimente, este recomandat ca sursă suplimentară de zinc.

  Mod de utilizare: Adulții iau câte 1 comprimat o dată pe zi cu mesele. Durata admiterii este de 1 lună. Dacă este necesar, recepția poate fi repetată.
  Zincul este una dintre cele mai importante oligoelemente din corpul nostru. Este necesar pentru o persoană de-a lungul vieții sale - de la fragedă până la bătrânețe.
  Zincul este inclus în grupul de microelemente esențiale alături de fier, iod, seleniu și altele. Dar în corp este destul de mic - un adult are doar aproximativ 2 grame. Mai mult, această cifră depinde de mulți factori: vârsta și sexul, starea tractului gastro-intestinal, sarcina, etc. În plus, stresul, utilizarea alcoolului și chiar ceai și cafea epuizează rezervele acestei substanțe importante, astfel că multe persoane sunt deficiente de zinc.
  Zincorolul este o sursă suplimentară de zinc sub formă organică pentru absorbția sa mai rapidă și mai completă.