0 Producte | 0.00 Afișează coș

0 (22) 52 11 46 | 0 (68) 70 75 73

  1. Главная

Conditiile livrarii

Pravalia Vietii
Noi Livram Sanatatea In Casa Dumneavoastra.

La Comanda In Suma De La 500 Lei Si Mai Mult
Livrarea Produsului Nostru Este Efectuata Gratuit.

Reteaua de magazine „Pravalia vietii‟ este deschisa pentru cunostinte noi si bucuroasa sa vada clientii fideli. La noi veti gasi sute de denumiri a productiei, care vor imbunatati calitatea vietii Dumneavoastra, va va ajuta sa simtiti puteri pentru indeplinirea celor mai importante scopuri, va pastra sanatatea Dumneavoastra si tineretea.

Rasfatati-va cu cosmetica si suplimente alimentare, calitatea si naturaletea caror raspunde tuturor standardelor europene. Eficacitatea produselor este demonstrata de frumusetea si sanatatea clientilor nostri si cerinta in pemanenta crestere a produselor.

Personalul calificat a magazinelor „Pravalia vietii‟ va va ajuta sa economisiti puterile si timpul si va alege produsele dupa necesitatile Dumneavoastra, de asemenea vom organiza livrarea rapida si calitativa a produselor in orice regiune a orasului. Pentru noi este important ca produsele sa fie livrate cumparatorului cit mai rapid posibil.

Livrarea produsului este efectuata la adresa indicata de Dumneavoastra, in timpul discutat prealabil. Daca dintr-un oarecare motiv nu puteti sa preluati comanda, este de ajuns sa ne apelati. Noi vom schimba conditiile livrarii pentru a fi comode pentru Dvs.

La primirea comenzii, verificati daca produsele coincid cu comanda facuta. Este mai bine sa o faceti in prezenta curierului. Daca nu sunteti multumit de starea ambalajului sau de aspectul exterior a produsului, le puteti returna.

Noi Va vom livra tineretea si sanatatea fara griji de prisos.