0 Producte | 0.00 Afișează coș

0 (22) 52 11 46 | 0 (68) 70 75 73

Suplimentele alimentare «Pravalia Vietii»

Pravalia Vietii — a fost fondata in 1996 cu scopul de vinzare a alimente functionale, suplimente alimentare si cosmeteutica. Deja de 20 de ani misiunea de onoare a companiei noastre este – imbunatateste starii de sanatate a natiunii. La baza activitatii noastre sta angajamnetul de a imbunatati calitatea vietii, promovarea stilului de viata sanatos a natiunii si dezvoltarea sentimentului de imbunatatire personala a fiecarui cetatean in parte. Clientii apreciaza suplimentele alimentare si cosmetica „Pravaliei Vietii‟ pentru naturaletea sa, eficacitatea si accesibilitatea. Judecind dupa cresterea clientilor nostril devotati, suntem pe cale cea dreapta.

Produsele „Pravalia Vietii‟

Suplimentele alimentare ajuta la mentinerea sanatatii si la prevenirea raspindirii numeroaselor boli ai socitetatii de azi: bolile sistemului cardiovascular, obezitate, diabet, deficit imunitar. Suplimentele alimentare prezentate de brandul nostru ajuta efficient la rezolvarea problemelor care nu pot fi tratate prin metode traditionale.

Suplimentele Alimentare „Pravalia Vietii‟

Asortimentul este in crestere si imbunatatire continua datorita activitatii cercetarilor stiintifice, desfasurata de oamenii de stiinta si expertii din diferite tari ale lumii.

De Ce Merita Sa Alegeti Anume Produsele „Pravalia Vietii‟

Toate produsele noastre indeplinesc standardele europene a calitatii cosmeticii organice, confirmat de un numar mare de certificate corespunzatoare. Acest fapt inseamna ca cosmetica si suplimentele alimentare sunt intr-adevar calitative si naturale. Nici unul din produsele „Pravalia Vietii‟ nu este testat pe animale, in compozitia produselor nu sunt adaugate produse petrochimice si substante de conservare. In loc de adaose aromatizatoare artificiale in produsele cosmetice noi folosim uleiuri eterice naturale, care sunt o adevarata comoara de substante folositoare, necesare pentru ingrijirea pielii.

Multumita colaborarii bine organizate cu Russia, tara de producere a suplimentelor alimentare a brandului „Pravalia Vietii‟, noi oferim preturi accesibile la toata gama de produse de calitate superioara.

„Pravalia Vietii‟ se specializeaza pe nivelul inalt de deservire a clientilor, deoarece suntem convinsi, ca totul in lumea aceasta functioneaza dupa principiul schimbului de energie: ce dai – aceea si primesti. Noi investim efort si suflet in lucrul cu clientii, va ajutam sa prelungiti tineretea, pastrati sanatatea si frumusetea, iar Dvs. deveniti clientii nostril fideli si ne recomandati prietenelor. Daca sunteti interesat de schimbul acesta de energie – sa facem cunostinta mai aproape.