0 Producte | 0.00 Afișează coș

0 (22) 52 11 46 | 0 (68) 70 75 73

 1. Главная
 2. Suplimente Alimentare

Vitamina B12 VITAMIR N30 Tablet 100mg

()

(0.00 din 5.00) | Total comentarii: 0
Formă de produs Tablete
Utilizare înăuntru
Ani De la 14+
Preț: 0.00 MDL
Cantitate: 
 
 • Principala funcție a cianocobalaminei este participarea acesteia la dezvoltarea celulelor sanguine. Lipsa vitaminei B12 încetinește formarea și reduce numărul de noi elemente din sânge.
  O altă funcție a vitaminei B12 este participarea la formarea fibrelor nervoase, unde acționează ca un material de construcție pentru formarea membranei celulelor nervoase.
  Metabolismul proteic, necesar pentru creșterea și dezvoltarea celulelor, nu este, de asemenea, lipsit de cianocobalamină.
  În plus, vitamina B12 este necesară pentru a forma o formă activă de acid folic și pentru a preveni înfometarea cu oxigen a celulelor.
  Este sintetizat doar de microorganisme și este complet absent în alimentele vegetale.

 • Сеть магазинов «Лавка Жизни»
 • "Vitamina B12" - recomandată ca supliment alimentar biologic activ - o sursă suplimentară de vitamina B12. Mod de utilizare: Adulții iau câte 1 comprimat o dată pe zi cu mesele. Durata admiterii este de 1 lună. Dacă este necesar, recepția poate fi repetată într-o lună.

  În 1934, doi medici Harvard William Parry Murphy și George Maykot au primit premiul Nobel pentru descoperirea proprietăților biologice active ale vitaminei B12. Vitamina B12 (cianocobalamina) este una dintre cele mai importante din întregul grup de vitamine B. Are un rol special în menținerea sănătății și funcționării normale a creierului, a sistemului nervos și a formării celulelor sanguine.