0 Producte | 0.00 Afișează coș

0 (22) 52 11 46 | 0 (68) 70 75 73

 1. Главная
 2. Suplimente Alimentare

Acidul succinic forte VITAMIR n30 comprimat 620,0 mg

()

(0.00 din 5.00) | Total comentarii: 0
Preț: 167.00 MDL
Cantitate: 
 
 • Acidul succinic este cel mai important pentru funcționarea creierului și inimii - acestea necesită cea mai mare cantitate de energie și oxigen. Acidul succinic este un acid organic care este produs în toate celulele corpului. Este utilizat cu formarea de ATP (adenozina trifosfat) - o sursă universală de energie pentru toate tipurile de sinteză.
  Acidul succcinic este implicat în asimilarea oxigenului de către celule și asigură respirația celulară, transportul oligoelementelor, sinteza proteinelor și producerea de noi celule ale sistemului nervos și imunitar. Este utilizat în mod activ în condiții astenice, inclusiv la vârstnici, ajută la normalizarea profilului lipidic al sângelui (scăderea colesterolului), protejează ficatul de supraîncărcare atunci când utilizează diferite substanțe toxice din alimente, precum și la consumul de alcool.

  Acidul succinic acționează asupra organelor expuse radicalilor liberi și toxinelor (de exemplu, ca urmare a unor cantități excesive de alcool, anumite medicamente). Mai mult, cantitatea de energie generată în timpul oxidării acidului succinic este mai mare decât în ​​timpul oxidării oricărui alt substrat.

 • Сеть магазинов «Лавка Жизни»
 • „Amber acid Forte VITAMIR®” este un supliment alimentar pentru alimente, recomandat ca sursă de acid succinic.

  Mod de utilizare: Adulții iau câte 1 comprimat o dată pe zi cu mesele. Durata admiterii este de 1 lună.

  Principala cauză a tulburărilor în funcționarea diferitelor sisteme corporale este acumularea excesivă de radicali liberi „nocivi” în organism. Principala resursă a sistemului antioxidant natural de protecție a organismului este acidul succinic, care protejează membranele celulare de stresul oxidativ dezvoltat, nepermițând structura și funcțiile acestora. Este prezent în fiecare celulă a țesuturilor noastre, este produs în mitocondrii și promovează producția de energie. O cantitate normală de acid succinic produs este suficientă pentru un organism sănătos. Cu toate acestea, activitatea fizică intensă, fumatul, consumul excesiv de alcool, administrarea anumitor medicamente, stresul, alimentația deficitară, expunerea la radiații ultraviolete de la soare își măresc consumul și epuizează rezervele organismului, ceea ce poate duce la dezvoltarea mai multor boli și la îmbătrânirea prematură.