0 Producte | 0.00 Afișează coș

0 (22) 52 11 46 | 0 (68) 70 75 73

 1. Главная
 2. Suplimente Alimentare

Selen 100mcg VITAMIR N30 comprimate p / o

()

(0.00 din 5.00) | Total comentarii: 0
Preț: 119.00 MDL
Cantitate: 
 
 • pentru imunitate
  • stimulează sistemul imunitar, crește apărarea organismului, îmbunătățește performanța și rezistența, este utilizat ca antioxidant, se crede că seleniul este capabil să prevină o răceală comună, herpes, hepatită; utilizat pentru alergii și astm bronșic.
  pentru glanda tiroidă
  • tulburările legate de vârstă în funcționarea glandei tiroide afectează bunăstarea, creșterea în greutate din cauza scăderii ritmului metabolic. Aici seleniul va veni la salvare - este literalmente capabil să recâștige tinerețea. Seleniul îmbunătățește absorbția iodului, protejează glanda tiroidă de deteriorarea radicalilor liberi și face parte din enzima care activează principalul hormon tiroidian.
  pentru inimă și vase de sânge
  • necesare pentru aritmii, boli coronariene, hipertensiune arterială, ateroscleroză, în perioada de recuperare după infarct miocardic. Seleniul normalizează metabolismul grăsimilor și nivelul colesterolului din sânge, protejează vasele de sânge și mușchii inimii de deteriorare și reduce probabilitatea de a dezvolta hipertensiune.
  pentru ficat și rinichi
  • restabilește celulele ficatului și pancreasului. Datorită efectului coleretic, seleniul ajută la boala pietrelor, iar cu urolitiaza, normalizează metabolismul mineral, transformând pietrele în nisip. Seleniul protejează împotriva efectelor nocive ale metalelor toxice, inclusiv atunci când trăiești în condiții dure de mediu - gaze de eșapament, expunere la radiații.
  pentru corpul masculin și feminin
  • participă la biosinteza testosteronului și îmbunătățește calitatea spermei masculine. Aplicat cu oligospermie și alte tipuri de infertilitate masculină. Pentru femei, seleniul este important ca prevenire a bolilor ginecologice și pentru menținerea nivelului hormonal.
  pentru mamă și copil
  • în timpul sarcinii, seleniul protejează mama și fătul de multe boli, previne toxicoza. Este foarte important ca în primul an de viață al bebelușului să fie ingerată o cantitate suficientă de seleniu pentru a preveni multe boli.
  pentru celule
  • seleniul protejează membranele celulare, ajută la restabilirea celulelor deteriorate, este necesar pentru formarea de noi. De asemenea, este considerat un element important pentru prevenirea cancerului și este utilizat pentru a preveni dezvoltarea bolilor maligne, precum și în timpul chimioterapiei.
  din flora micropatogenă
  • seleniul împiedică înmulțirea mucegaiurilor în organism, distruge produsele toxice ale activității lor vitale care afectează ficatul. Are proprietăți antiinflamatorii, ajută la digerarea vitaminelor solubile în grăsimi.
  pentru articulații
  • Este necesar un aport suplimentar de seleniu pentru bolile coloanei vertebrale și ale articulațiilor, inclusiv după leziuni și fracturi.

 • Сеть магазинов «Лавка Жизни»
 • „Seleniu 100 mcg VITAMIR®” este un supliment alimentar recomandat ca sursă suplimentară de seleniu.

  Selenometionina este o sursă organică de seleniu, o formă naturală cu cea mai mare digestibilitate de către corpul uman.

  Mod de utilizare: Adulții iau câte 1 comprimat o dată pe zi cu mesele. Durata admiterii este de 1 lună. Dacă este necesar, recepția poate fi repetată.
  „Seleniu 100 μg VITAMIR®” conține seleniu (selenometionină) - un puternic antioxidant care stimulează glanda tiroidă, îmbunătățește imunitatea și funcțiile de reproducere ale omului. Selenometionina este un seleniu organic, o formă naturală care este asimilată cel mai mult de corpul uman, care ajută la protejarea celulelor de stresul oxidativ, previne bolile cardiovasculare și oncologice, îmbunătățește circulația sângelui pielii. Seleniul leagă metalele grele și formează compuși insolubili care în final sunt eliminați din organism. Seleniul este un oligoelement vital și joacă un rol crucial în menținerea unei stări de sănătate optimă, în special a părului și a unghiilor. În doze mari, este toxic, dar organismul este vital.
  Seleniul ne protejează tinerețea prin promovarea reproducerii celulelor tinere sănătoase, reglarea hormonilor masculini și feminini, protejarea împotriva toxinelor și a microorganismelor patogene, luptând împotriva radicalilor liberi.