0 Producte | 0.00 Afișează coș

0 (22) 52 11 46 | 0 (68) 70 75 73

 1. Главная
 2. Suplimente Alimentare

Tablete premium picolinate de crom n30, p / o cu o greutate de 100 mg

()

(0.00 din 5.00) | Total comentarii: 0
Preț: 240.00 MDL
Cantitate: 
 
 • Cromul este un element chimic destul de comun. Picolinatul este o formă organică care asigură biodisponibilitatea maximă a cromului pentru organism.

  Cel mai important rol biologic al cromului este participarea sa la sinteza grăsimilor și a metabolismului carbohidraților. Împreună cu insulina, cromul acționează ca un regulator al glicemiei, asigură o activitate normală a insulinei. Un aport suplimentar de crom este utilizat pentru a crește sensibilitatea la insulină cu încălcarea metabolismului carbohidraților.

  Unul dintre motivele poftei de dulciuri este o deficiență de crom și cu cât mai multe persoane consumă alimente care conțin zahăr, cu atât nivelul cromului scade - apare un fel de cerc vicios. Cromul face mai ușor să se lipească de o dietă cu conținut scăzut de carbohidrați prin reducerea poftelor de dulciuri și, de asemenea, ajută la accelerarea metabolismului.
  În timpul efortului fizic, cromul ajută la creșterea consumului de calorii, ceea ce facilitează procesul de pierdere în greutate.

 • Сеть магазинов «Лавка Жизни»
 • "Picolinat de crom premium" este un supliment alimentar pentru alimente, este recomandat ca sursă suplimentară de crom.

  Mod de utilizare: Adulții iau câte 1 comprimat o dată pe zi cu mesele. Durata admiterii este de 1 lună. Dacă este necesar, recepția poate fi repetată.
  Excesul de greutate este unul dintre cele mai presante subiecte pentru discuții, nu numai în rândul femeilor, dar și în rândul bărbaților. Pentru pierderea în greutate, este importantă o abordare globală competentă, care include o dietă echilibrată, activitate fizică regulată, aderarea la somn și odihnă și aportul de substanțe biologice necesare.
  Picolinatul de crom Premium este un supliment alimentar care va fi un ajutor excelent în drumul către un corp ideal.