0 Producte | 0.00 Afișează coș

0 (22) 52 11 46 | 0 (68) 70 75 73

 1. Главная
 2. Suplimente Alimentare

Osteonorm mcm maxim n30 comprimate p / o pentru 1545 mg

()

(0.00 din 5.00) | Total comentarii: 0
Preț: 0.00 MDL
Cantitate: 
 
 • Compoziția combinată „Osteonorm MSM Maximum” include glucozamină, condroitină sulfat, acid hialuronic și metilsulfonilmetan (MSM), combinația lor asigură eficiență mai mare decât produsele cu o singură componentă.
  Glucozamina și condroitina sunt componente ale țesutului cartilaj al articulațiilor. Sulfatul de condroitină și glucozamina sunt cei mai studiați condroprotectori cu o eficacitate dovedită și un nivel ridicat de siguranță. Combinația acestor substanțe poate ajuta la ameliorarea senzațiilor neplăcute în spate și articulații. Acestea ajută la restaurarea structurii țesutului cartilajului deteriorat, regenerarea acestuia, stimulează procesele metabolice, îmbunătățind astfel mobilitatea articulațiilor. Un aport suplimentar de aceste substanțe ajută la prevenirea distrugerii cartilajului din cauza diferitelor procese patologice. În plus, s-a constatat că cei care iau glucosamină și condroitină sulfat au prezentat o încetinire semnificativă a pierderii volumului cartilajului articular. De asemenea, un aport suplimentar de glucozamină ajută la creșterea sintezei acidului hialuronic de către condrocite (celule cartilaginoase). Recepția lor lungă este în siguranță. De asemenea, acești compuși sunt caracterizați printr-un efect aferent pronunțat, menținând totodată efectul obținut după terminarea administrării.
  Acidul hialuronic acționează ca o componentă a fluidului lubrifiant sinovial al articulației, aportul său suplimentar îmbunătățește producerea propriului său acid hialuronic. Acest lucru ajută la creșterea mobilității articulare și la facilitarea mișcării.
  Metilsulfonilmetanul (MSM) este un compus organosulfur care poate ajuta la reducerea manifestărilor și la ameliorarea simptomelor bolilor aparatului articular.
  Datorită acțiunii complexe a acestor componente, este posibilă îmbunătățirea mobilității articulare și reducerea rigidității mișcărilor, deoarece frecarea este redusă și distrugerea articulațiilor este prevenită, astfel încât complexul acestor compuși ajută la hrănirea și restabilirea structurii țesutului cartilaj.

 • Сеть магазинов «Лавка Жизни»
 • Osteonorm® este recomandat ca sursă suplimentară de glucozamină, condroitină sulfat, acid hialuronic și metilsulfonilmetan.

  Corpul uman este un sistem viu în mișcare constantă. Modificările legate de vârstă, consecințele rănilor, încărcărilor statice duc la încălcări ale structurii și funcțiilor aparatului articular, care se pot manifesta prin rigiditatea și obstrucția mișcărilor obișnuite, iar prin procese progresive apar dureri care apar chiar și în repaus.

  Utilizare recomandată: adulți și copii peste 14 ani, 1 comprimat de 2 ori pe zi. Durata admiterii este de la 1 la 2 luni. Dacă este necesar, recepția poate fi repetată.