0 Producte | 0.00 Afișează coș

0 (22) 52 11 46 | 0 (68) 70 75 73

 1. Главная
 2. Suplimente Alimentare

VITAMIR multi-complexă pentru sistemul nervos, părul și unghiile №30

()

(0.00 din 5.00) | Total comentarii: 0
Preț: 185.00 MDL
Cantitate: 
 
 • Vitamina B1 (tiamina) poate fi sintetizată în anumite cantități prin microflora intestinală normală. El este responsabil pentru transferul de informații la nivelul genelor, care se realizează în procesul diviziunii celulare, întărește sistemul imunitar, are proprietăți anti-stres, ia parte la aproape toate procesele metabolice și este necesar pentru descompunerea carbohidraților simpli. Acesta ia parte la biosinteza acetilcolinei, un mediator responsabil pentru transmiterea impulsurilor în sistemul nervos central, îmbunătățește funcțiile cognitive și memoria, asigură un ton normal al tractului digestiv și al miocardului.
  Vitamina B2 (riboflavina) este o vitamină antiseborică care este ingerată cu alimente și este produsă de microflora intestinului gros. Organismul trebuie să creeze noi celule nervoase, formarea de celule roșii din sânge, pentru absorbția fierului. Reglează producția de hormoni de către glandele suprarenale. Riboflavina este esențială pentru sănătatea întregului corp, în special a pielii, părului și unghiilor, protejează celulele de îmbătrânire timpurie și reduce riscul de boli de inimă.
  Vitamina B3 (niacină) este cel mai stabil compus din vitaminele B. Acesta oferă activitate sistemului nervos central, stimulează formarea de celule roșii din sânge, crește nivelul lipoproteinelor cu densitate ridicată în sânge, scăzând astfel colesterolul și riscul de boli cardiovasculare. Acesta ajută la reducerea tensiunii arteriale, tratează unele boli ale pielii (acnee), participă la biosinteza unui număr de enzime și este necesar pentru producerea de hormoni (inclusiv organele genitale și insulina).
  Vitamina B4 (colină) este implicată în metabolismul grăsimilor și al colesterolului. Face parte din teaca de mielină a nervilor, protejează creierul uman de-a lungul vieții. Normalizează ritmul cardiac, restabilește țesutul hepatic deteriorat de toxine și virusuri, normalizează funcționarea glandei prostatei, crește activitatea spermatozoizilor și previne colelitiaza.
  Vitamina B5 (acid pantotenic) este implicată în descompunerea grăsimilor și a carbohidraților, este implicată în regenerarea țesuturilor, îmbunătățește starea pielii și reduce semnele îmbătrânirii. Este necesar pentru descompunerea lipidelor și a compușilor carbohidrați, biosinteza neurotransmițătorilor și anticorpilor.
  Vitamina B6 (piridoxina) este implicată în producerea de celule roșii din sânge, sinteza hemoglobinei și anticorpilor în reglarea activității sistemului nervos. Ajută organismul să sintetizeze hormonii „somnului și stresului” - serotonină, melatonină și norepinefrină. Reglează activitatea a câteva zeci de enzime, permite organismului să absoarbă proteine ​​și acizi grași nesaturați, îmbunătățește starea pielii și a unghiilor.
  Vitamina B7 (Biotina) - o vitamină de frumusețe. Întoarce sănătatea și frumusețea pielii, părului, unghiilor, este util pentru oasele și țesutul nervos, reglează activitatea glandelor sudoripare. Acțiunea sa vizează îmbunătățirea aspectului nostru.
  Vitamina B8 (Inositol) este o vitamină de armonie. Ajută la reducerea greutății, protejează împotriva aterosclerozei, este util pentru creier, este implicat în reglarea colesterolului.
  Vitamina B9 (acid folic) este implicată în metabolismul proteinelor, este importantă pentru creșterea și divizarea celulelor, pentru transmiterea informațiilor ereditare, este necesară pentru sinteza mediatorilor de transmitere a impulsurilor nervoase și a celulelor sanguine.
  Vitamina B10 (acid para-aminobenzoic) are efect anti-alergic, este un puternic antioxidant care are un efect benefic asupra sănătății pielii, unghiilor și părului, previne îmbătrânirea prematură a pielii și a ridurilor și protejează împotriva radiațiilor ultraviolete. Participă la hematopoieză, glanda tiroidă.
  Vitamina B12 (cobalamina) - ajută alte vitamine B să-și îndeplinească funcțiile. Participă la procesele de creștere și activitate ale sistemului nervos, la formarea globulelor roșii și a hemoglobinei. Sursa principală de B12 sunt produsele de origine animală, iar dacă nu le consumi în cantități suficiente, poți compensa deficiența luând suplimente.

 • Сеть магазинов «Лавка Жизни»
 • Mod de utilizare: Adulții iau câte 1 comprimat o dată pe zi. Luați cel puțin o lună. Repetați dacă este necesar.

  „VITAMIR® complex multi-B pentru sistemul nervos, părul și unghiile” - conține 11 vitamine din grupa B.
  Vitaminele B sunt un întreg grup de compuși solubili în apă, care iau parte la toate procesele metabolice care apar în organism și promovează eliberarea de energie din diferite substanțe alimentare în care sunt prezente calorii. Toate vitaminele B au o funcție comună - de a îmbunătăți metabolismul în organism și de a normaliza funcționarea sistemului imunitar și nervos. Cele mai multe dintre ele au un efect benefic asupra stării pielii, părului și unghiilor. Mai mult, acțiunea acestor vitamine în complex este mult mai eficientă decât dacă luați separat oricare dintre vitaminele B. Vitaminele solubile în exces sunt excretate rapid din organism fără a se acumula în el, de aceea este necesar să-și reumple rezervele consumând alimente bogate în aceste substanțe și luând suplimente.