0 Producte | 0.00 Afișează coș

0 (22) 52 11 46 | 0 (68) 70 75 73

 1. Главная
 2. Suplimente Alimentare

Motherwort forte D3

( n30 comprimate 600 mg)

(0.00 din 5.00) | Total comentarii: 0
Formă de produs Tablete
Utilizare înăuntru
Ani De la 14+
Preț: 0.00 MDL
Cantitate: 
 
 • Extractul de motherwort are proprietăți sedative, antispasmodice și hipotensive pronunțate, reduce excitabilitatea sistemului nervos central, crește rezistența contracțiilor inimii, încetinește ritmul cardiac, ameliorează nervozitatea, iritabilitatea, oboseala cronică și îmbunătățește starea de spirit.
  Extractul de coajă mamă a fost utilizat pe scară largă ca remediu popular în multe țări: în Rusia - ca remediu popular la inimă pentru tuse persistentă, în Germania - pentru palpitații, dureri de cap, anemie, colici gastro-intestinale, astm, respirație, respirație dureroasă și întârzierea lor; în Anglia - ca remediu pentru lipsa respirației, nevralgii, isterie, slăbiciune cardiacă, în România tratează boala Bazedov, epilepsia, în India este folosită ca diaforetică și stomacică; Medicina chineză folosește mamă ca agent hemostatic, pentru sângerare uterină, endometrita, ca hipotensiv, îmbunătățește circulația sângelui și stimulent. Motherwort este, de asemenea, utilizat în medicina populară pentru edem, colită, gastrită și răceli, impotență, ca produs lactat, îmbunătățește somnul și bunăstarea generală.
  Extractul de motherwort ajută la ameliorarea crampelor și a durerii, are proprietăți antiinflamatorii și expectorante, iar alcaloizii prezenți în el contribuie la tratamentul pancreatitei, bolilor hepatice și renale; conținutul de glucoză, acizi piruvici și lactici, stabilizează metabolismul proteic și îndepărtează excesul de grăsimi.
  Se recomandă adesea ca mamă să fie dusă persoanelor care au avut boli severe care epuizează corpul sau care au anemie.
  Extractul de mamă reduce tensiunea arterială, are un ușor efect diuretic, reduce contracțiile uterine, reglează ciclul menstrual, ajută la tulburările gastrointestinale, este utilizat pentru flatulență, crampe stomacale și reduce efectele răcelilor și infecțiilor.
  Extractul de motherwort este recomandat pentru o mai mare iritabilitate nervoasă, neurastenie, însoțită de insomnie, senzație de tensiune; precum și distonie și nevroză vegetovasculară.

  Piridoxina este folosită în tratamentul complex al bolilor sistemului nervos, reduce crampele musculare nocturne, spasmele mușchilor gambei, amorțirea mâinilor, anumite forme de neurită ale extremităților, radiculită, parkinsonism.

 • Сеть магазинов «Лавка Жизни»
 • „Extract de mamă de mamă 14 mg + B6” este un supliment alimentar recomandat ca sursă suplimentară de vitamina B6.

  Mod de utilizare: Adulții iau câte 1 comprimat de 4 ori pe zi cu mese. Durata admiterii este de 1 lună.
  Compoziția „DESERT Extract 14 mg + B6” include vitamina B6 (piridoxină), care ajută la prevenirea diferitelor afecțiuni nervoase și extract de mamă.
  Extractul de mamă este un sedativ de origine vegetală. Are un efect calmant, reduce frecvența și crește rezistența contracțiilor inimii, prezintă proprietăți antihipertensive.
  Extractul de mamă conține alcaloizi, săruri minerale, flavonoide, glicozide, saponine, taninuri, ulei esențial, acizi organici, substanțe amare și zahăr, vitamine (A, E, C). Prin natura acțiunii asupra corpului uman, extractul de mamă este aproape de preparatele valeriene, dar în acțiunea sa îl depășesc semnificativ, în special în tratamentul nevrozei cardiovasculare și a altor boli de inimă. Mamă slăbește efectul adrenalinei asupra vaselor.
  Extractul de mamă este recomandat pentru neurastenie, isterie, cefalee și insomnie; normalizează dezechilibrul hormonal și ameliorează anxietatea, însoțind deseori menopauză la femei; cardioscleroză, boală tiroidiană, epilepsie.