0 Producte | 0.00 Afișează coș

0 (22) 52 11 46 | 0 (68) 70 75 73

 1. Главная
 2. Suplimente Alimentare

Extract de Licorice plus n30 comprimat p / o cu o greutate de 165 mg

()

(0.00 din 5.00) | Total comentarii: 0
Preț: 0.00 MDL
Cantitate: 
 
 • Extractul de rădăcină de lichior conține acid glicirizic (îi oferă un gust dulce). Acidul gliciric are proprietăți antioxidante, ajută la combaterea inflamației în organism și la rezistența la virusuri. De asemenea, ajută la creșterea funcției secretorii a mucoaselor tractului respirator, subțierea și îndepărtarea unei secreții vâscoase groase.

  Extractul de marshmallow are proprietăți învăluitoare și astfel ajută la reducerea senzațiilor neplăcute de zgârieturi în gât. Substanțele mucoase care alcătuiesc mlaștina adsorb și neutralizează produsele reziduale ale bacteriilor și virusurilor dăunătoare pentru om. În prezența unui strat gros pe membranele mucoase ale faringelui și laringelui, substanțele mucoase ajută la înmuierea și facilitarea descărcării acestuia.

  Acidul ascorbic (vitamina C) este un antioxidant care previne efectul negativ al radicalilor liberi asupra membranelor celulare. Ajută la întărirea peretelui vascular, ajută la absorbția mai bună a altor vitamine și minerale, iar cea mai cunoscută funcție a acestuia este să consolideze sistemul imunitar.

 • Сеть магазинов «Лавка Жизни»
 • "Licorice Extract Plus" este un supliment alimentar pentru alimente, este recomandat ca sursă suplimentară de vitamina C și acid glicirizic.

  Mod de utilizare: Adulții iau câte 1 comprimat de 2 ori pe zi, cu mese. Durata admiterii este de 1 lună.
  Extractul de Licorice este un depozit real de substanțe utile precum asparagina, acidul ascorbic, acidul glicirizic și multe altele. Am luat ca bază proprietățile de vindecare ale lichiorului, am adăugat beneficiul extrasului de mlaștină și l-am consolidat cu vitamina C - am obținut complexul „Licorice Extract Plus”, care ajută la îmbunătățirea stării tractului respirator superior și la ameliorarea senzațiilor neplăcute în laringe.