0 Producte | 0.00 Afișează coș

0 (22) 52 11 46 | 0 (68) 70 75 73

 1. Главная
 2. Suplimente Alimentare

Vitaminele părului Ladysharm n30 tabl

()

(0.00 din 5.00) | Total comentarii: 0
Preț: 245.00 MDL
Cantitate: 
 
 • Vitamina B2 (riboflavina) este necesară pentru creșterea părului, pielii, unghiilor. Reglează procesele metabolice din organism, ceea ce permite părului să primească pe deplin proteine, grăsimi și carbohidrați. Deficiența acestei vitamine provoacă scalpul gras, iar capetele părului devin excesive și fragile, părul se înnebunește, începe să se împartă, iar pielea se desprinde. Utilizarea sa ajută la eliminarea matreții, la reducerea pierderilor de păr și a tulburărilor de creștere a părului și a alimentației acestora, ceea ce duce la fragilitate și somnolență. Refacerea deficienței de vitamina B2 ajută la prevenirea culorii precoce a părului, la apariția punctelor negre. De asemenea, contribuie la funcționarea normală a sistemelor de reproducere și imunitate.
  Vitamina PP sau B3 (nicotinamidă, niacină) îmbunătățește circulația sângelui în piele și țesuturile subcutanate și îmbunătățește aprovizionarea cu nutrienți a rădăcinii părului, promovând astfel creșterea părului. Combinând proteine, nicotinamida le activează, împreună cu ele creând multe enzime care transformă carbohidrații, grăsimile și proteinele în energie. Pe lângă rolul „energetic”, niacina este implicată în procesul de respirație celulară.
  Acidul pantotenic (vitamina B5) îmbunătățește regenerarea și nutriția pielii, inclusiv pe cap. Unul dintre factorii de grăbire și căderea părului este lipsa acidului pantotenic. Deficitul de acid pantotenic duce la inflamația scalpului și creșterea afectată a părului. Acidul pantotenic, ca o componentă a coenzimei A, joacă un rol esențial în metabolismul carbohidraților, proteinelor și grăsimilor și, prin urmare, este important pentru menținerea și restaurarea tuturor celulelor tisulare. Vitamina B5 este capabilă să îmbunătățească nutriția și creșterea părului, culoarea și structura părții în creștere a părului.
  Vitamina B6 (piridoxina) joacă un rol important în metabolism: ajută la normalizarea metabolismului grăsimilor, normalizează sistemul nervos, îmbunătățește digestia și îmbunătățește funcția hepatică. Ajută la căderea părului, pielea grasă, rănile care nu se vindecă pe termen lung.
  Biotina (vitamina B7) prelungește faza de creștere a părului. El acționează ca un furnizor de sulf, care face parte din structura sa, pielii, părului, unghiilor, glandelor sebacee, care au o nevoie specială pentru această substanță (sulful, de exemplu, face parte din cheratină și colagen). Biotina este necesară pentru creșterea sănătoasă a părului - este implicată în diviziunea celulară și producerea de cheratină. Substanța joacă un rol important în nutriția foliculilor de păr, ajută la refacerea straturilor profunde ale părului, previne părul uscat, crește elasticitatea acestora, prevenind astfel capetele despicate. Odată cu deficiență de biotină, apar roșeață, exfoliere a pielii, precum și creșterea pielii uleioase, căderea părului, matreata și afectarea unghiilor.
  Acidul para-aminobenzoic (vitamina B10, PABA) este așa-numita „vitamină în vitamină”, deoarece PABA se găsește constant în combinație cu acid folic (parte a moleculei sale) și promovează sinteza acidului pantotenic (vitamina B5). PABA afectează pigmentarea și creșterea părului, ajută la refacerea părului gri, în cazul în care aspectul părului gri este cauzat de stres.
  Zincul (Zn) îmbunătățește starea părului, controlează secreția de hormoni sexuali masculini, un exces de care provoacă căderea părului, este implicat în metabolismul carbohidraților folosind hormonul care conține zinc - insulina. Numai în prezența zincului acționează vitamina A. De asemenea, acest element este necesar pentru formarea oaselor. În plus, prezintă efecte antivirale și antitoxice.
  Manganul (Mn) este o parte a multor enzime, joacă un rol important în procesele de creștere, formarea sângelui, formarea oaselor.
  Seleniul (Se) este necesar pentru reglarea proceselor antioxidante în toate organele și țesuturile, în special în sistemul nervos central. Seleniul joacă un rol crucial în funcționarea sistemului imunitar.
  Cistina - părul este construit dintr-o substanță proteică keratină keratină, componenta principală este cistina, care constituie 10-15% din substanța cheratină. El este cel care, datorită legăturilor, întărește strâns moleculele de cheratină între el, făcând părul puternic și puternic. Îmbunătățește starea pielii prin activarea proceselor regenerative din păr, plăci de unghii, întărește corpul în ansamblu, crescând rezistența la infecții și situații stresante.
  Inulina este un mediu nutritiv (prebiotic) pentru bifidobacterii și lactobacili, reprezentanți ai microflorei intestinale normale, contribuie la creșterea microflorei benefice.

  Complexul de substanțe selectat optim în Vitaminele Ledisharm® pentru păr oferă:
  Biotina îmbunătățește reciproc acțiunea vitaminelor B2, PP, B6. Vitamina B2 crește eficacitatea acidului pantotenic în metabolism. Îmbunătățirea disponibilității unei vitamine poate contribui la transformarea eficientă a alteia în forma activă. Deci, este imposibil să eliminați tulburările cauzate de o deficiență de vitamina B6 dacă există o deficiență de vitamina B2, deoarece enzimele dependente de vitamina B2 participă la transformările vitaminei B6.

 • Сеть магазинов «Лавка Жизни»
 • „Vitaminele pentru păr Ledisharm®” este un supliment alimentar pentru alimente, fiind recomandat ca sursă suplimentară de vitamine B2, PP, acid pantotenic, B6, biotină, acid para-aminobenzoic, zinc, mangan, seleniu, cistină și inulină.

  Mod de utilizare: Adulții iau câte 1 comprimat de 2 ori pe zi, cu mese. Durata admiterii este de 1-2 luni. Dacă este necesar, recepția poate fi repetată.

  Capetele despicate, părul fragil și pierderea prematură a părului - un motiv de a fi nervos, în special pentru Doamnă. Nu intrați în panică înainte de timp. Adesea motivul este lipsa substanțelor necesare, astfel încât majoritatea problemelor pot fi rezolvate din interior - prin îmbogățirea dietei cu un complex special ales de vitamine și minerale.