0 Producte | 0.00 Afișează coș

0 (22) 52 11 46 | 0 (68) 70 75 73

 1. Главная
 2. Suplimente Alimentare

Hepo complex n60 tablet p / o weighing 165 mg

()

(0.00 din 5.00) | Total comentarii: 0
Preț: 165.00 MDL
Cantitate: 
 
 • Silymarin este o componentă a plantelor obținute din fructele cardului de lapte (lat. Silybum marianum). Acesta previne formarea radicalilor liberi, prevenind deteriorarea membranelor celulare.
  Când luați silimarina, sinteza proteinelor este activată în celulele hepatice deteriorate, ceea ce contribuie la recuperarea lor. În plus, silimarina este capabilă să reducă formarea țesutului cicatricial în timpul afectării ficatului și este implicată în procesele de utilizare a diferitelor substanțe care trec prin ficat.

  Deci, 3 funcții principale ale silimarinei:

  ajută la protejarea celulelor hepatice de diverse influențe (toxine, virusuri, ecologie);
  ajută la stimularea proceselor de regenerare în ficat;
  Ajută la menținerea funcției de detoxifiere a ficatului.
  Acidul α-lipoic (ALA) este o parte integrantă a celulelor corpului și cel mai mare conținut al acestuia este doar în ficat. ALA este un puternic antioxidant. Contribuie la normalizarea colesterolului în sânge, mobilizează grăsimea din depozitul subcutanat al grăsimii, urmată de conversia sa în energie. Datorită structurii sale, ALA afectează pozitiv legarea și excreția ionilor de metale grele din corp, ceea ce este foarte important pentru sănătatea ficatului.

  Și acum există 3 efecte principale ale acidului α-lipoic:

  este un puternic antioxidant;
  favorizează restaurarea celulelor hepatice;
  efect benefic asupra metabolismului carbohidraților și grăsimilor.

 • Сеть магазинов «Лавка Жизни»
 • „Complexul Hepo” este un supliment alimentar pentru alimente, fiind recomandat ca sursă de flavolignans (silimarina) și acid alfa-lipoic.

  Mod de utilizare: Adulții iau câte 1 comprimat de 2 ori pe zi, cu mese. Durata admiterii este de 1 lună. Dacă este necesar, recepția poate fi repetată.
  Ficatul îndeplinește multe funcții în corpul nostru. Reglează metabolismul, participă la sinteza bilei, la formarea hormonilor și este un „filtru” prin care trec toate substanțele din sânge. Prin urmare, funcția hepatică corespunzătoare este cheia sănătății întregului organism și o condiție importantă pentru menținerea frumuseții.
  „Complexul Hepo” este o combinație de silimarină și acid alfa-lipoic - două componente care contribuie la menținerea ficatului sănătos și la prevenirea încălcărilor muncii sale.