0 Producte | 0.00 Afișează coș

0 (22) 52 11 46 | 0 (68) 70 75 73

 1. Главная
 2. Suplimente Alimentare

Glycine Forte Tab 300 mg No.60 VITAMIR Cireșă

()

(0.00 din 5.00) | Total comentarii: 0
Preț: 0.00 MDL
Cantitate: 
 
 • Sistemul nervos parasimpatic, care funcționează în repaus, este responsabil pentru multe funcții ale organismului, iar cu încărcarea nervoasă prelungită, sistemul nervos simpatic devine mai activ. Astfel, activitatea crescută necesară rezolvării problemelor specifice devine starea predominantă de supraexcitare. În acest caz, apare un sentiment de anxietate, este dificil pentru o persoană să se relaxeze, ca urmare, sistemul nervos este epuizat.
  Suplimentarea glicinei poate ajuta la ameliorarea acestor probleme. Glicina are proprietățile unui neurotransmițător, face parte din proteinele responsabile de procesele de inhibare a sistemului nervos și are efecte antioxidante și antitoxice.
  Lipsa glicinei în organism se exprimă prin oboseală rapidă. O persoană devine nervoasă, nu se poate concentra asupra sarcinii la îndemână. Glicina activează și normalizează procesele de inhibare protectoare în sistemul nervos central, crește performanța mentală, reduce stresul psiho-emoțional.
  Cu ajutorul glicinei suplimentare, puteți:
  - amelioreaza treptat stresul psihoemotional, reduce agresivitatea, creste adaptarea sociala;
  - îmbunătățește starea de spirit;
  - normalizarea somnului;
  - crește performanța mentală;
  - reduce efectele toxice ale alcoolului, medicamente care inhibă funcția sistemului nervos;
  - reduce tulburările vegetativ-vasculare;
  - reduce severitatea afecțiunilor cerebrale în accidentul vascular cerebral ischemic și leziunile traumatice ale creierului;
  - ameliorați stresul psiho-emoțional (în timpul examenelor, conflictelor, situațiilor stresante).

 • Сеть магазинов «Лавка Жизни»
 • „Glycine Forte 300 mg VITAMIR®” este un supliment alimentar recomandat ca sursă suplimentară de glicină, inulină, vitamine C, B1, B6, B12.

  Glicina este produsă de corpul uman, este unul dintre cei douăzeci de aminoacizi esențiali necesari dezvoltării normale și funcționării organismului. Este folosit pentru a spori activitatea creierului.
  Viața modernă ne impune să ne grăbim undeva tot timpul, să ne facem griji din mai multe motive. De-a lungul timpului, acest lucru duce la stres, la o scădere a concentrației atenției și a performanței mintale, a memoriei afectate și a somnului.

  Mod de utilizare: Adulții iau 1 comprimat de 2 ori pe zi, rezolvând cu mâncare. Durata internării este de 3 săptămâni. Dacă este necesar, recepția poate fi repetată într-o lună.