0 Producte | 0.00 Afișează coș

0 (22) 52 11 46 | 0 (68) 70 75 73

 1. Главная
 2. Suplimente Alimentare

Celevit Vitamina C N30 Celite în membrane enterice

()

(0.00 din 5.00) | Total comentarii: 0
Preț: 0.00 MDL
Cantitate: 
 
 • Vitamina C (acid ascorbic) este considerată antioxidantul celui mai larg spectru de acțiune, combate radicalii liberi și îi elimină din organism, susține producția intensivă de anticorpi, crește rezistența organismului la diverse infecții, datorită rezistenței celulelor în sine la penetrarea agenților patogeni. Vitamina C este necesară pentru creșterea și dezvoltarea cu succes a fibrelor de colagen care formează țesutul conjunctiv al celulelor osoase, ligamentelor interarticulare, vaselor de sânge, creierului, epiteliului. Odată cu participarea vitaminei C, resursele regenerative ale organismului cresc semnificativ, rănile se vindecă mai repede. Afectează sinteza unui număr de hormoni, este vital pentru vasele de sânge, fără ca acestea să devină subțiri, fragile, fragile; reglează procesele de formare a sângelui și normalizează permeabilitatea capilară, reglează metabolismul, elimină toxinele, îmbunătățește secreția biliară, stimulează glandele endocrine - restabilește funcția exocrină a pancreasului și a glandei tiroide.
  Pentru adulți, norma zilnică de vitamina C este de 100 mg, pentru femeile însărcinate - 130-150 mg, dar bolile și stresurile, activitatea fizică ridicată, expunerea la efecte toxice - aportul de alcool și fumatul - cresc nevoia de vitamina C de zeci de ori - în aceste cazuri cel puțin 400 mg de acid ascorbic este necesar pe zi. Studiile au relevat faptul că persoanele din camerele pline de fum suferă de stres oxidativ, ceea ce accelerează dezvoltarea aterosclerozei, astfel că fumătorii pasivi au nevoie și de un aport suplimentar de vitamina C.
  Creșterea dozei zilnice de vitamina C este necesară pentru reședința permanentă în climă caldă sau rece; cei care iau contraceptive orale care scad nivelul de vitamina C în sânge; persoanele în vârstă, deoarece acidul ascorbic este absorbit mai rău de organism cu vârsta.
  Crește și scade doza de vitamina C în organism treptat, nu o șocați cu introducerea bruscă a unei cantități mari de acid ascorbic.

  Beneficiile vitaminei C:
  • tratează simptomele unei răceli;
  • îmbunătățește starea pielii;
  • favorizează vindecarea rănilor;
  • ajută la scăderea colesterolului;
  • reduce riscul bolilor cardiovasculare;
  • participă la sinteza anumitor aminoacizi, hormoni și alte substanțe biologic active, la schimbul de proteine ​​și carbohidrați;
  • previne tulburările circulatorii ale creierului, cataracta;
  • se confruntă cu alergii, hepatită, diabet, cancer de vezică, esofag, intestinul gros, îmbunătățește absorbția fierului;
  • ajută în tratamentul astmului, herpesului, bolii Parkinson, otrăvirii, reumatismului, tuberculozei, oboselii cronice.

 • Сеть магазинов «Лавка Жизни»
 • „Intestinal-Vitamina C vizată C” este un supliment alimentar recomandat ca sursă suplimentară de vitamina C.

  Mod de utilizare: Adulții iau câte 1 comprimat o dată pe zi cu mesele. Durata admiterii este de 1 lună. Dacă este necesar, recepția poate fi repetată.

  „CELEVIT Vitamina C” este un comprimat enteric, fiecare fiind acoperit cu un strat special care poate rezista la efectele sucului gastric. Acest lucru permite CELEVIT Vitamina C să treacă prin stomac nemodificat. Acoperirea enterică a tabletei protejează mucoasa gastrică de efectele iritante suplimentare ale acidului ascorbic. După intrarea în intestine, coaja tabletei se dizolvă într-un mediu alcalin, iar vitamina C începe să fie absorbită de organism.
  Vitamina C este un participant activ la procesele redox, previne oxidarea vitaminelor care intră în organism. Rolul său este important în asigurarea schimbului de proteine, grăsimi, carbohidrați.
  Vitamina C este solubilă în apă, nu se acumulează în organism, excesul ei este excretat de organele excretorii, de aceea, vitamina C trebuie reînnoită zilnic. Vitamina C este distrusă de temperaturi ridicate, lumină și oxigen, astfel încât cea mai mare parte a acesteia se pierde cu toate tipurile de gătit.