0 Producte | 0.00 Afișează coș

0 (22) 52 11 46 | 0 (68) 70 75 73

 1. Главная
 2. Suplimente Alimentare

Calciu D3 VITAMIR N60 Chew Tab Flavor portocaliu

()

(0.00 din 5.00) | Total comentarii: 0
Preț: 0.00 MDL
Cantitate: 
 
 • Calciul asigură funcționarea normală a organismului în ansamblu. Necesitatea acestuia depinde de vârstă. În adolescență, consumul suficient de calciu este foarte important pentru creșterea scheletului.
  Este imposibil să supraestimăm importanța calciului - ca bază pentru sănătatea țesuturilor osoase, nervoase și musculare, în plus, ocupând primul loc printre elementele minerale ale corpului uman, este principalul material de construcție al oaselor, dinților, părului și unghiilor.
  Corpul conține de la 1 la 1,5 kg de calciu, dintre care 99% sunt în dinți și oase. Calciul este implicat în reglarea permeabilității membranelor celulare, în cea mai importantă etapă a sistemului de hemostază - coagularea sângelui, procese de excitabilitate a țesuturilor nervoase, contractilitatea musculară, coordonează bătăile inimii, reglează tensiunea arterială, are efecte antiinflamatorii și anti-alergice, sintetizează și activează multe enzime și hormoni, întărește sistemul imunitar . Calciul este necesar de sistemul nervos central pentru a transmite impulsurile nervoase.
  Ca parte a țesutului osos, calciul este conținut într-una dintre cele două forme - liber și legat. Dacă rezervele libere de calciu sunt epuizate, organismul îl ia din oase pentru a menține nivelul de calciu din sânge. Oasele adulte sunt actualizate anual cu 20%.
  Deci, pentru a menține un aspect atractiv, trebuie să monitorizați echilibrul de calciu din organism. Cea mai acută perioadă în care se manifestă deficiența este perioada postpartum și vârsta înaintată. Fiecare a doua persoană în vârstă suferă de osteoporoză - atrofie osoasă, iar femeile în primul rând. După 30 de ani, lipsa de calciu poate provoca osteoporoză la femei.
  Ca urmare, durerea articulară apare la adulți, iar la vârstnici, din cauza fragilității crescute a oaselor, apar fracturi - cel mai adesea corpurile vertebrale sau gâtul femural. Pentru prevenirea osteoporozei, este necesar să se obțină cea mai mare masă osoasă în perioada de maturizare și formare a scheletului.

  Ce este calciul util:
  întărește și păstrează oasele și dinții, îmbunătățește starea părului și a unghiilor, normalizează tensiunea arterială și echilibrul de lichide în organism, reglează sistemul nervos, activitatea mușchiului cardiac, contracțiile musculare, previne crampele picioarelor, este o componentă a sistemului de coagulare a sângelui.

 • Сеть магазинов «Лавка Жизни»
 • „VITAMIR® Calciu D3 cu aroma de portocale, lămâie sau mentă” este un supliment alimentar recomandat ca sursă suplimentară de calciu, vitamina D3.

  Recomandări de utilizare: pentru copii cu vârsta cuprinsă între 3-7 ani, 1 comprimat pe zi, cu mese; copii peste 7 ani: 1 comprimat de 2 ori pe zi, cu mese; adulți 1-2 comprimate de 2 ori pe zi, cu mese. Durata admiterii este de 1-2 luni. Dacă este necesar, recepția poate fi repetată.
  „Calciu D3 VITAMIR® cu aromă de portocală” conține calciu sub formă de carbonat, compoziția sa conține 40% calciu elementar. În plus, suplimentul are vitamina D3 (D3 este forma activă a vitaminei D), care contribuie la absorbția completă a calciului, inhibă scurgerea acestuia din țesutul osos, reglează metabolismul fosforului, normalizează formarea scheletului osos, dinții la copii și ajută la menținerea structurii osoase. Necesitatea femeilor însărcinate și a mamelor care alăptează de calciu și vitamina D3 este crescută. Vitamina D3 se formează la nivelul pielii sub influența razelor ultraviolete. Produsele în care este conținut nu sunt atât de multe. În plus, procesul de absorbție a calciului este destul de complicat. Prin urmare, aportul de calciu și vitamina D3 sub formă de aditivi va ajuta la umplerea deficitului acestor elemente prietenoase.