0 Producte | 0.00 Afișează coș

0 (22) 52 11 46 | 0 (68) 70 75 73

 1. Главная
 2. Suplimente Alimentare

Acidul lipoic nr.60

()

(0.00 din 5.00) | Total comentarii: 0
Preț: 140.00 MDL
Cantitate: 
 
 • Acidul lipoic este un puternic antioxidant care poate lega radicalii liberi din organism și îl poate proteja de sărurile de mercur și alte metale grele.

  Prin natura acțiunii biochimice, acidul lipoic este similar cu vitaminele B - are un efect benefic asupra excreției sărurilor de metale grele din organism, susține eficient funcționarea ficatului și ajută la restabilirea sistemului nervos și a imunității. Acidul lipoic păstrează alți antioxidanți în organism - cum ar fi vitaminele C, E, precum și glutationul - și îmbunătățește eficacitatea acestora. Se dizolvă atât în grăsimi, cât și în apă, însoțind reacțiile enzimatice în mitocondrii, ajută la procesul de obținere a energiei de către celule cât mai eficient.
  Acidul lipoic este capabil să amelioreze oboseala cronică, să crească activitatea, astfel încât aportul său este recomandat celor care duc un stil de viață activ și joacă sport.
  S-a dovedit că acidul lipoic poate încetini procesul de îmbătrânire. De aceea, medicii recomandă utilizarea acestuia ca mijloc de prelungire a tinereții.
  Odată cu participarea acidului lipoic, metabolismul energetic în celule este normalizat. Proprietățile asemănătoare insulinei favorizează absorbția glucozei de către mușchi. Pentru o funcție tiroidiană corectă, conținutul de acid lipoic din organism este foarte important. Este utilizat pentru anumite boli ale ficatului, ateroscleroză și alte boli complexe, pentru diverse intoxicații, inclusiv alcool.

  Acidul lipoic este recomandat pentru:
  obezitate, oboseală cronică, vedere deficitară, patologie a sistemului cardiovascular, ateroscleroză, alcoolism, degenerare maculară a retinei, boala Alzheimer.

 • Сеть магазинов «Лавка Жизни»
 • adulți 1 comprimat de 2 ori pe zi după mese. Durata admiterii este de 1 lună. Dacă este necesar, recepția poate fi repetată.