0 Producte | 0.00 Afișează coș

0 (22) 52 11 46 | 0 (68) 70 75 73

  1. Главная
  2. Articole

Tipurile de Măști Pentru Față

Ce Fel de Măști Pentru Față Există

La hidratarea și împrospătarea tenului, la calmarea, curățarea rapidă și profundă vă ajută măștile cosmetice moderne. Însă, ele vor fi eficiente dacă vor fi alese după tipul tenului și utilizate strict conform instrucțiunilor. Practic toate măștile pentru față posedă proprietăți antiinflamatoare, antibacteriene, de calmare. Datorită concentrației înalte de substanțe biologic active ele sunt capabile să însănătoșească și să întinerească tenul. În compoziția măștilor intră diferite complexe de origine vegetală și animală, uleiuri eterice. Ele pot fi utilizate o dată sau de două ori pe săptămînă.

Măști de curățare

Acest tip de măști este utilizat pentru curățarea profundă și minuțioasă a tenului de praf și sebum. Ele sunt preparate pe bază de agenți de expandare, argilă, ceară sau componenți sintetici, datorită cărora sunt capabile să absoarbă murdăria, surplusul de grăsime, celulele moarte de pe piele. După 5-10 minute de la aplicare toate impuritățile se elimină împreună cu masca, iar pielea are un aspect sănătos și proaspăt, efectul de curățare se vede imediat: porii se îngustează, punctele negre dispar, pielea devine netedă, are o culoare uniformă și nu lucește de la grăsime.

Sunt foarte populare măștile pe bază de fulgi de ovăz, castraveți, ouă, cartofi. Pentru un ten problematic este mai bine de ales măști cu argilă albă, albastră sau verde, cu extracte de salvie, gălbenele, achillea (coada șoarecelui), pastă de mere, germeni de orz. Pentru un ten uscat și matur se vor potrivi produsele cu argilă roșie, extract de trandafir, mentă, tei.

Măști nutritive

Femeile din toată lumea au apreciat deja măștile nutritive pentru față. Utilizarea lor regulată îmbogățește pielea cu vitaminele, substanțele nutritive necesare, îmbunătățește metabolismul, circulația sangvină, procesul de regenerare, ceea ce ajută tenul să strălucească de prospețime și frumusețe. Cel mai bine e să le folosim iarna și primăvara, cînd suferim de avitaminoză, depresii, stresuri.

Remediile nutritive sunt preparate din produse de lapte fermentat, extracte din fructe, legume, plante exotice. Ele încarcă tenul cu energie, îl fac catifelat și neted. Cele mai populare măști pentru ten uscat și îmbătrînit sunt cele pe bază de gălbenuș și miere, de măsline, drojdii, cu extracte de struguri, germeni de grîu, uleiuri de sandal, coacăză neagră, azalee. Pentru un ten normal, combinat vor fi benefice măștile pe bază de cătină albă, proteine și lămîie.

Măști hidratante

Pentru un ten frumos și îngrijit este necesară o hidratare intensă, pentru ca el să nu arate ofilit. Cremele îl hidratează treptat, iar pentru o hidratare mai rapidă și mai profundă sunt utilizate măștile pentru față. După utilizarea lor practic momentan în decurs de 10-20 minute se restabilește balanța hidrică, pielea devine mai elastică. Foarte bine s-au recomandat produsele în componența cărora intră mierea, uleiul de măsline, produsele din lapte fermentat, extractele de rozmarin, măr sau castravete, grapefruit, uleiurile eterice din neroli, trandafir, ylang-ylang, acid hialuronic.

Măști de întinerire

Măștile pentru tenul îmbătrînit sunt utilizate după patruzeci și cinci de ani pentru însănătoșirea și menținerea elasticității pielii. Odată cu vîrsta pielea devine mai uscată, mai sensibilă, mai flască, apar diferite pete de pigmentație, pistrui, riduri. În componența remediilor de tonifiere intră, substanțele, care în scurt timp sunt capabile să soluționeze aceste probleme. Sunt eficiente măștile cu extract de cătină albă, semințe de floarea soarelui, petale de trandafir, măceș, ulei de jojoba, shea, avocado, cu adaosuri de lămîie, pătrunjel.

Măștile – Pelicule

Aceste măști vă vor ajută să înlăturați cu ușurință exfolierea și punctele negre. De obicei se produc în formă de gel, care la uscare formează pe față o peliculă subțire. Înlăturînd-o curățați pielea de celulele moarte și impurități. Un astfel de remediu este indispensabil la îngrijirea tenului problematic gras. Femeile folosesc măștile – peliculă în componența cărora intră cărbunele activat, acidul acetilsalicilic, extractul de struguri, ceai verde, castravete.

Măști Modelatoare

Pentru a corecta ovalul feței, a înlătura a doua bărbie și ridurile sunt utilizate măștile modelatoare pentru față. Ele formează o peliculă densă și tonifică pielea, si au efect de lifting. Ele se produc în formă de praf, care este dizolvat nemijlocit înainte de utilizare. Aceste remedii hrănesc și tonifică excelent tenul, reglează funcția glandelor sudoripare, îmbunătățesc circulația sangvină, protejează contra acțiunii razelor solare. Produsele cosmetice cu parafină pot fi utilizate chiar și în condiții casnice. La etapa actuală sunt foarte populare măștile modelatoare, în componența cărora intră alginat, vitamine, proteine, colagen, extract de ginseng și alte elemente nutritive.

Încercînd măcar o dată măștile calitative pentru față, nu veți mai putea renunța nici o dată la utilizarea lor regulată. Iubiți-vă, alintați-vă, și pielea vă va mulțumi pentru aceasta prin aspect sănătos și strălucitor.