0 Producte | 0.00 Afișează coș

0 (22) 52 11 46 | 0 (68) 70 75 73

  1. Главная
  2. Articole

Frumusețe, Tinerețe Și Sănătate

Cele Mai Bune Comori Pentru Femei

Tot mai des doamnele ce au atins vîrsta de 45 de ani, iar unele și mai devreme, încep să utilizeze cosmetica anti-vîrstă. Și acest lucru este corect, doar cu cît mai repede începi să atragi atenție schimbărilor de vîrstă ale pielii, cu atît mai ușor este să amîni procesul de îmbătrînire, să prelungești tinerețea și atractivitatea.

Posibilitatea alegerii remediilor anti-îmbătîrnire este enormă, dar nu toate sunt într-adevăr folositoare și inofensive. Cu cremele TSI-Klim pentru față și corp veți birui cu ușurință, efectiv și avantajos primele riduri și îi veți uimi pe cei din jur prin tinerețe și frumusețe nu numai un an.

Ajutorul Revoluționar În Lupta Cu Îmbătrînirea

Cu vîrsta pielea femeii, aidoma unei flori începe să se ofilească. Acest lucru este legat de diminuarea producerii hormonului sexual feminin estrogen. De aici rezultă pierderea tonusului și elasticității pielii. Ea devine mai uscată, cu tendințe de înroșire și exfoliere. Conturul feței parcă se întinde și își schimbă aspectul. Toate aceste neajunsuri sunt capabile să aducă o mulțime de emoții negative oricărei femei. Însă cu ele se descurcă ușor cremele TSI-Klim. Particularitatea lor est compoziția unică. Fitoesteronul, retinolul și acidul hialuronic, ce se conțin în aceste creme, sunt capabili să facă minuni cu pielea și la direct să întoarcă timpul.

Rezultatul este “La vedere”

Cu crema pentru față TSI-Klim este posibil să revigorezi și să întinerești pilea. Utilizați-o o dată cu primile semne de îmbătrînire, și veți uita pentru totdeauna de tenul obosit, deshidratat și palid. Crema se luptă eficient cu ridurile, tonifică pielea pleoapelor și conturul feței. Deja după prima aplicare veți remarca rezultatul: tenul va deveni mai neted, hidratat și tonifiat, mat și catifelat. Componentele cremei stimulează producerea de colagen și elastină, ceea ce contribuie la refacerii elasticității tenului, dispariția pigmentației, netezirii tonului feții. Ea hrănește și hidratează excelent pielea. Efectul miraculos de la crema pentru față TSI-Klim, vă va face tînără și irezistibilă.

În Lupta Pentru O Siluetă Mai Suplă

Nu e secret, că deja după atingerea vîrstei de 35 ani femeile au tendința de a se îngrășa. Chiar și cele slabe la vîrsta de patruzeci de ani se îngrașă. Pielea devine mai puțin elastică și chiar practicarea regulată a sportului, frecventarea clubului fitness și masajul, nu întotdeauna sunt de ajuns pentru a menține o siluetă suplă și frumoasă. Utilizarea cremei TSI-Klim pentru corp ajută la refacerea tonusului și elasticității pielii, la tonifierea ei și în lupta cu celulita. Crema activează procesele de metabolism în celulele pielii, și le impune să lucreze cu o nouă forță, cea ce contribuie la regenerarea ei. Complexul unic de vitamine și fitoextrogen dă un rezultat imediat în netezirea pielii ofilite din regiunea coapselor, abdomenului și feselor. Colagenul sintetizat mărește elasticitatea pielii. Crema asigură o hrănire profundă a pielii și o îngrijire excelentă de întinerire. El este o comoară pentru femeile după patruzeci de ani. Cu crema TSI-Clim este ușor să menții o siluetă suplă și ideală, fără a se ține cont de schimbările hormonale din organism. După aplicare pielea arată sănătoasă, catifelată, netedă și tonificată, strălucește de tinerețe și sănătate.

Utilizarea zilnică dimineața și seara a cremelor pentru corp și față TSI-Klim, vă va ajuta să uitați pentru mult timp de ceasul biologic. Pielea va fi proaspătă, tînără și frumoasă. Obligatoriu, veți observa efectul, deoarece veți prinde din nou privirea încîntată a bărbaților. Dăruiți-vă tinerețe și frumusețe, opriți timpul în loc.